Join Us in Celebrating Pride Month with Inclusive Language! 🌈
In honor of Pride Month, G&E Center is thrilled to invite you to our special one-day online course on using non-binary pronouns and gender-neutral terms in English.
📅 Date: 17 June 2024
🕒 Time: 9:00 – 17:00
Discover the importance of inclusive language, learn the history of the singular “they,” and practice using gender-neutral terminology in various contexts. Let’s create a more inclusive and respectful environment for everyone.
Sign up now and be part of the change! 🌟

ข่าวสารล่าสุด